5-годишно момиченце е с опасност за живота след тежката катастрофа край

...
5-годишно момиченце е с опасност за живота след тежката катастрофа край
Коментари Харесай

5-годишно момиченце е с опасност за живота след тежката кататсрофа в Бургаско

5-годишно момиченце е с заплаха за живота след тежката злополука край Бургас в събота, в която почина млада жена. Пострадалите са общо трима. 

Инцидентът е станал към 14:56 ч. в пътната права Бургас - Средец в региона на разклона за Черни връх. При преден удар сред два автомобила е починала 33 годишна бургазлийка - пътуваща на предната дясна седалка в един от колите - " Ситроен С3 ", с бургаска регистрация, каран от 53 годишната й майка. В колата са били и двете деца на починалата - сестрички на 5 и 8 годинки, които са откарани в УМБАЛ Бургас със следните диагнози. 

5-годишното момиченце е с фрактура на черепа и има заплаха за животa му, а 8-годишната му сестричка е с комоцио. 53-годишната шофьорка е контактна и сега се прецизират пострадванията ѝ. 

 Шофьорът на отговорния автомобил - " БМВ ", с бургаска регистрация, 59 годишен мъж от с. Константиново, не е потърпевш. Тестван е за приложимост на алкохол и опиати, и двете проби са негативни.

Пътят е затворен до привършване на огледа на местопроизшествието, като се употребява обходен маршрут. Вероятна причина за случая е неочакваното нахлуване на " БМВ " -то в лентата за насрещно придвижване.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР